Produse

Produse

  • VL055 - Matematica pentru prescolari (5 - 6/7 ani) - Avizat M.E.C
  • Pret: 9,00 lei


VL055 - Matematica pentru prescolari (5 - 6/7 ani) - Avizat M.E.C

Autori: Maria Matasaru; Lavinia Matasaru; Maria Chiriloaie; Carmen Nedelcu


Prezentul auxiliar didactic constituie un Curriculum – suport necesar realizarii obiectivelor si finalitatilor prevazute in Curriculum oficial la disciplina Activitati matematice, grupa mare, pregatitoare pentru scoala.

Continuturile matematice sunt structurate pe capitol si ordonate in relatie directa cu logica stiintifica matematica. Tematica propusa si continutul imagistic este ales pentru a fi usor integrat in proiectarea/realizarea inter si transdisciplinara (proiecte tematice) a activitatii didactice cu prescolarul de 5-6/7 ani. Comportamentele si competentele incluse in sarcinile de invatare organizeaza si disciplineaza gandirea logica matematica necesara rezolvarii de probleme algoritmice si euristice de la celelalte discipline si din viata cotidiana a prescolarului.

 Ca element de noutate, fata de caietul “Matematica in gradinita (5-6 ani)” a fost introdusa scrierea simbolurilor matematice cu care se opereaza in insusirea conceptelor si operatiilor matematice, aspect prevazut in Programa activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii.

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
    Prost           Bun