Produse

Produse

  • VL017 - Sa cunoastem mediul inconjurator (Nivel I si II incepatori) - Avizat M.E.C
  • Pret: 9,63 lei


VL017 - Sa cunoastem mediul inconjurator (Nivel I si II incepatori) - Avizat M.E.C

Autor: Maria Matasaru; Maria Chiriloaie; Luminita Cojocaru; Carmen Nedelcu

Prezenta lucrare se constituie intr-un curriculum-suport pentru realizarea obiectivelor si continuturilor prevazute in Curriculum oficial.

Temele din cuprinsul auxiliarului didactic sunt ordonate in concordanta cu unitatile de invatare din lucrarea “Proiectarea didactica in invatamantul prescolar”. Acestea pot fi, insa, reordonate si valorificate de catre educatoare in orice tip de proiecatre, inclusive in proiectele tematice, deoarece in esalonarea acestora se respecta principiul accesibilitatii si desfasurarea in timp a fenomenelor si activitatilor in natura, precum si a activitatilor si evenimentelor socio-culturale si religioase.

Imaginile – suport contin elemente esentiale, necesare si suficiente pentru formarea de notiuni si categorii semantice. Continutul imagistic poate fi utilizat atat in activitatile de dobandire de cunostiinte, cat si in cele de consolidare/sistematizare si evaluare, atat in activitatile de Cunoastere a mediului, cat si la cele de Educatie pentru societate sau de Educare a limbajului.

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
    Prost           Bun