Produse

Produse

  • VL018 - Matematica in gradinite - Nivel II (5-6 ani)
  • Pret: 9,00 lei


VL018 - Matematica in gradinite - Nivel II (5-6 ani)

Autor: Maria Matasaru; Lavinia Matasaru; Maria Chiriloaie; Carmen Nedelcu Sarcinile de invatare, implicate in continutul fisierelor, se adreseaza copiilor de grupa mare cu deprinderi de munca intelectuala formate pe parcurul etapei anterioare de pregatire in gradinita.


Continutul matematic este structurat pe capitol si ordonat in relatie directa cu logica stiintifica din domeniul matematicii. In cadrul cadrul aceleiasi unitati de invatare, sarcinile de lucru sunt integrate vertical si orizontal, gradul de dificultate fiind ascendent, ceea ce permite cadrelor didactice sa realizeze tratarea diferentiata si personalizata a copiilor in functie de particularitatile individuale si etapele psihologice ale invatarii.


Tematica propusa si suportul imagistic permit utilizarea fisierelor atat in secventele de munca independenta, din cadrul activitatilor liber – alese si de dezvoltare personala cat si ca proba de evaluare formative si sumativa in interiorul proiectelor tematice inter si transdisciplinare.

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
    Prost           Bun