Produse

Produse

Solicita oferta

*Va rugam ca in solicitare, sa specificati numele complet al produsului dorit.

Camion

Ansamblu de joaca pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-6 ani, construit cu stalpi patrati din lemn lamelar (ignifugat si baituit, rezistent la intemperii) cu sectiunea de 70mm fixati in fundatii din beton prin furci metalice, alcatuit din 12 turnuri cu dimensiunea 720x720mm si doua balcoane cu parapet semicircular din metal zincat si vopsit in camp electrostatic cu inaltimea cuprinsa intre 600-1200mm. Lateralele exterioare ale turnurilor vor avea panouri din HPL viu colorat. Echipamentul va avea un acoperis din HDPE viu colorat cu dimensiunea de 1440x720mm. Caile de acces pe echipament sunt urmatoarele:

- 1 plasa de catarat din lant metalic imbracat in plastic cu manere de prindere metalice vopsite in camp electrostatic

- 1 scara din tego antiderapant cu manere de prindere metalice vopsite in camp electrostatic

- 1 rampa de acces din tego antiderapant cu manere de prindere metalice vopsite in camp electrostatic.


Coborarea de pe echipament se va face pe doua tobogane din plastic cu inaltimea de 600mm si 1000mm de forma dreapta. Ansamblul va cuprinde 1 hublou semisferic din policarbonat si 3 jocuri educative: 1 volan, 1 binoclu si un panou “X si 0” format din cilindrii din plastic.


Prinderea elementelor se va face cu suruburi Torbant zincate, iar capetele suruburilor vor fi astupate cu dopuri colorate din plastic. Toate elementele metalice de prindere vor fi zincate si vopsite in camp electrostatic in culori vii. Capetele stalpilor cor fi acoperite cu capace din plastic.


Suprafata totala echipament (inclusiv spatiul de siguranta) : 55,3mp

L echipament = 5,58m, l echipament = 4,6m, H maxim echipament = 2,7m.

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
    Prost           Bun