Vapor

0 / Scrie o recenzie
Solicita oferta
Adauga in WishlistAdaugat in Wishlist

Ansamblu de joaca pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-6 ani, construit cu stalpi patrati din lemn lamelar (ingnifugat si baituit, rezistent la intemperii) cu sectiunea de 70mm fixati in fundatii din beton prin furci metalice, alcatuit din 8 turnuri cu dimensiunea 720x720mm cu platforma din tego antiderapant, 2 turnuri mari triunghiulare cu platforma din tego antiderapant si 2 turnuri mici triunghiulare cu platforma din tego antiderapant. Doua dintre turnurile de la pupa vor avea balcoane cu parapet semicircular din metal zincat si vopsit in camp electrostatic. Inaltimea turnurilor va fi cuprinsa intre 600mm-1200mm. Lateralele exterioare ale turnurilor vor avea panouri din HPL viu colorat. Accesul intre prora si pupa se va face printr-un pod de funii armate. Caile de acces pe echipament sunt urmatoarele:

- 1 plasa de catarat din lant metalic imbracat in plastic cu manere de prindere metalice vopsite in camp electrostatic

- 1 scara din tego antiderapant cu manere de prindere metalice vopsite in camp electrostatic

- 1 rampa de acces din tego antiderapant cu manere de prindere metalice vopsite in camp electrostatic.


Prinderea elementelor se va face cu suruburi Torbant zincate, iar capetele suruburilor vor fi astupate cu dopuri colorate din plastic. Toate elementele metalice de prindere vor fi zincate si vopsite in camp electrostatic in culori vii. Capetele stalpilor cor fi acoperite cu capace din plastic.


Ansamblul cuprinde doua tobogane din plastic cu inaltimile de 600mm si 1000mm, de forma dreapta. De asemeni, pentru a da forma vaporului, se vor monta 5 hublouri semisferice din policarbonat, iar panza catargelor se va executa din HPL colorat si decupat decorativ. Ansamblul va mai contine 4 jocuri educative : telescop, timona, panou de joaca din HPL viu colorat si plastic cu tema “in vacanta”, panou de joaca “ceas” din HPL viu colorat si plastic.


Suprafata totala echipament (inclusiv spatiul de siguranta) = 73,4mp

L echipament = 8,5m, l echipament = 4,1m, H maxim = 4,9m