Produse

Produse

  • Pret: 165,00 lei


Turnul roz

Stoc: la comanda

Observatii: Produsul va fi livrat intre 10 si 30 zile de la plasarea comenzii


Aceasta serie de cuburi cu latura de la 1cm la 10 cm il ajuta pe copil sa perceapa variatia marimilor in 3 dimensiuni, sa-si dezvolte coordonarea si motricitatea fina si il pregateste pentru conceptele matematice de sistem zecimal, geometrie si volum. Copilul invata sa compare si sa inserieze si isi dezvolta vocabularul referitor la marimi (mare-mic, inalt-scund, greu-usor etc).


La inceput piramida se construieste asezand cuburile central unul peste altul. Mai tarziu, turnul se construieste cu doua laturi plane, iar cubul cel mai mic (cu latura de 1cm) se deplaseaza in jos pe fiecare treapta pentru a demonstra legatura dintre acesta si variatia marimii in seria de cuburi.


Piramida roz poate fi folosita si in combinatie cu scara maro, oferindu-I astfel copilului posibilitatea de a explora interdependenta dintre dimensiuni.


Setul contine 10 cuburi din lemn vopsit roz (sau mai poate fi si lemn natur) ale caror dimensiuni cresc gradat de la 1cm3(cel mai mic) la 10cm3(cel mai mare). Setul mai contine doua cuburi de 1cm3 de rezerva.


Acest produs este un material didactic, nu este o jucarie. Nerecomandat copiilor sub 3 ani nesupravegheati

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
    Prost           Bun