Produse

Produse

  • VL012 - Grafisme pentru copii prescolari de grupa mare (Auxiliar didactic)
  • Pret: 9,45 lei


VL012 - Grafisme pentru copii prescolari de grupa mare (Auxiliar didactic)

Autor: Gifei Margareta

Pornind de la premisa ca finalitatea etapei prescolare este de a forma copiilor comportamente necesare însusirii scrierii, si posibilitatea de 'a scrie', placere îmbinata cu aceeasi de a desena , mi-am propus ca prin acest caiet de grafisme sa le ofer copiilor sansa de a-si face cu placere ucenicia în tainele scrisului.

Cultivarea sensibilitatii si stimularea interesului pentru scris, motivarea acestora în scopul executarii corecte a grafismelor , exercitiul concret de trasare a semnelor grafice, constituie obiective urmarite în cadrul domeniului Limba si comunicare , prevazute în noul curriculum.

Grafismele prezentate au la baza imagini atractive ce constituie în mare parte ornamente ale acestora, tocmai pentru a nu le parea copiilor ceva abstract, de neînteles. Aplicatiile antreneaza prescolarii în procesul scrierii , contribuind la dezvoltarea muschilor mici ai mâinii, favorizeaza formarea deprinderii de orientare în pagina , ajuta copilul la cunoasterea , întelegerea si realizarea unor grafisme necesare scrierii literelor si cifrelor.

Caietul de lucru poate fi de un real folos si pentru parintii copiilor care doresc ca trecerea pragului catre scoala sa fie cât mai usoara.

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
    Prost           Bun